Succesvolle afsluiting BuurContact loopcircuit 2015 op landgoed Ekenstein

Afdrukken

Het BuurContact loopcircuit 2015 kende in de Rabo Ekensteinloop een geslaagde afsluiting. De 207 deelnemers maakten er sportieve happening van. Na afloop vond de prijsuitreiking plaats in 't Schathoes op het landgoed. Naast de winnaars van de Ekensteinloop werden ook de winnaars van de eindklassementen gehuldigd.

De organisatie, de gezamenlijke organisaties van de vijf voorgaande lopen, was er 's ochtends al vroeg bij om het parcours en het gebied rond start en finish in orde te maken. Extraatje was de mogelijkheid om met de door FC Groningen gewonnen KNVB beker op de foto te gaan. 

Voor de leerlingen van de basisscholen was er de mogelijkheid deel te nemen aan de jeugdloop. Hiervan werd maar zeer minimaal gebruik gemaakt. Ondertussen was het in 't Schathoes al een drukte van belang bij de inschrijving voor de senioren. De deelnemers die aan minimaal vijf lopen van het BuurContact loopcircuit 2015 hadden meegedaan kwamen hun  herinnering afhalen. Het loopshirt werd met enthousiasme in ontvangst genomen. Ondertussen deed Havenstad FM uitgebreid verslag van de laatste momenten voor de start.

Om twee uur gingen de 207 deelnemers van start voor hun tien of vijf kilometer. Door de regenval van de afgelopen dagen was het parcours over het landgoed enigszins glad maar goed te doen. Na afloop dan ook louter tevreden gezichten.

Om half vier ging de prijsuitreiking van de Ekensteinloop van start, direct gevolgd door de prijsuitreiking van het gehele BuurContact loopcircuit 2015.

De uitslagen zijn te lezen via de onderstaande links.

De organisatie bedankt iedereen die heeft meegewerkt om de loop tot het succes te maken dat het is geworden en ziet iedereen graag terug in 2016.

NB:
Er is een ov-chipkaart blijven liggen van E.W. Tesselaar. Neem s.v.p. even contact op met 06-42227268.

 

- uitslagen 8e Rabo Ekensteinloop, zaterdag 17 oktober 2015
- foto's 8e Rabo Ekensteinloop, zaterdag 17 oktober 2015

- Eindstanden BuurContact loopcircuit 2015
- Eindstand Snelle Jelle Klassement 2015 (5 km)

By Joomla 1.6 templates